računovodski-programi

Računovodski programi so nujni za nemoteno in hitrejše poslovanje. Poglejte si kateri so 3 najboljši računovodski programi za slovenska podjetja.

Računovodstvo ni lahka naloga. Majhna in velika podjetja se soočajo s skupnimi izzivi, ko gre za upravljanje financ njihovega podjetja. Nekatere od glavnih ovir, na katere lahko naletite, so upravljanje plač, nepredvideni stroški, davki in upravljanje denarnih tokov. Računovodske programske rešitve vam lahko pomagajo rešiti nekatere zamudne naloge, tako da se lahko osredotočite na pomembnejše vidike vodenja vašega podjetja.

Na voljo so številni računovodski izdelki, ki poskrbijo za različne poslovne velikosti, vrste in niše. Če želite hitro začeti svoje iskanje, smo v tej kategoriji sestavili najboljše izdelke. Vsak izdelek lahko raziščete, ugotovite, ali ustreza vašim zahtevam, in omejite svojo izbiro.

Čas je enak denarju. Če torej večji del svojega delovnega časa porabite za preglednice, ročna opravila in podatkovne baze – kar običajno vključuje računovodstvo, zavirate rast poslovanja, ker vaša pozornost ne bo usmerjena v vaše podjetje naprej.

Po raziskavi Silverfina 67% računovodij meni, da jim računovodstvo omogoča, da so učinkovitejše in hitreje končajo svoje delo.

Z uporabo tehnologije za osredotočanje na delo, ki širi vaše podjetje, lahko povečate svoj potencial za prihodke.

Vlaganje v pravo računovodsko programsko opremo vam omogoča, da pridobite večjo vrednost v smislu rasti vašega podjetja in povečanja prihodkov.

Po raziskavi Intuit 53% praks v letu 2018 vloži več v tehnologijo. Štirinajst odstotkov povečuje svoje naložbe za veliko, 39% pa se nekoliko povečuje.

Te številke kažejo, da vse več podjetij spoznava prednosti uporabe tehnologije za optimizacijo svojih računovodskih nalog. Pri tem trendu med davčnimi in računovodskimi strokovnjaki je prilagajanje ključnega pomena, da vaši procesi ne bodo zaostali.

V tej objavi bomo preučili 5 najboljših računovodskih programov, ki jih morate poznati.

Računovodski program Minimax

Računovodski program Minimax je eden izmed najbolj priljubljenih programov v Sloveniji. Uporablja ga preko 30 000 podjetij in več kot 1000 računovodij. Primeren je tako za manjša podjetja, kto tudi za podjetja s kompleksnim poslovanjem. Prednosti programa Minimax so:

  • Nižji stroški računovodstva,
  • 24/7 dostop
  • Pregled nad poslovanjem
  • Hitra in enostavna implementacija

Cena programa Minimax znaša od 15 € dalje. Na voljo pa je tudi paket “izdani računi, ki znaša 10 €.

Računovodski program Birokrat

Računovodski program Birokrat je izjemno ciljen. Gre za to, da Birokrat ponuja prilagojeno rešitev (program) glede na to s kakšnim poslom se ukvarjate. Tako ima več vrst računovodskih porgramov, kot so Hotelir, računovodski program za spletno trgovino, računovodski program receptor, računovodski program za prodajo vstopnic, itd.

Cena programa Birokrat je enkratna. Glede na to, katero verzijo potrebuejte, plačate npr. 150 €, v ceno pa je vključenih tudi 12 mesecev podpore.

Računovodski program Pantheon

Računovodski program Pantheon omogoča vse kar potrebujete. Obračun plač, DDV, poročila državnim institucijam, bilance, potni nalogi. Program je zmogljiv in sposoben obdelae tudi večje baze ppodatkov, strank. Cena se razlikuje glede na tu, ali želite licenco najeti, ali pa jo kupiti. Najem licence znaša od 15 € na mesec. Nakup licence računovodskega programa pa zanaša od 240 € dalje.

Računovodski programi na kratko

Kateri so brezplačni računovodski programi?

Brezplačen računovodski program ponuja Digi računovodja. Ostali ponudniki računovodskih storitev nudijo do 30 dni brezplačnega preizkusa.

Kateri je najboljši računovodski program?

Kateri program za računovodstvo je najboljši za vas je odvisno od vaših zahtev. Nekatera podjetja potrebujejo programe za računovodstvo z več podpore za splet za povezavo z e-trgovino kot je Magento ali WooCommerce spet drugi iščejo preprostejše rešitve npr. za gostinstvo ali pa program za hotel ali turizem. Pomembno je, da poiščete takega, ki bo najbolj prilagojen vašemu načinu in obsegu poslovanja.

Kateri računovodski program je pravi za naše podjetje?

Pri izbiri računovodskega programa imejte v mislih, da vam ta lahko pomaga olajšati poslovanje in procese v podjetju. S pomočjo dobrega računovodskega programa bo vaše poslovanje lahko potekalo bolj nemoteno in hitreje. Pridobite več ponudb in naredite več posvetov s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali poiskati in oblikovati rešitev, ki bo za vas optimalna.

Kateri računovodski program izbrati za majhno podjetje?

V kolikor gre za podjetje, ki ima manjši in enostavnejši način poslovanja, ne iščite brezplačnega računovodskega programa, ker ga boste težko našli, ali pa vam ne bo ustrezal. Ponudniki kot sta Minimax in Birokrat vam nudijo cenovno zelo dostopne rešitve že od 15 € / mesec dalje.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Domena je naprodaje-racunovodstvo.si

Domena in spletna stran sta naprodaj. V kolikor se zanimate za nakup nam pošljite ponudbo. 

Spletna stran je naprodajStopite v stik in povprašajte za ceno

Spletna stran e-racunovodstvo.si je naprodaj. Dosega dobre uvrstitve v Google iskalniku. Pri nakupu je potreba prilagoditev  vsebine kupcu. Stopite v stik in povprašajte za ceno.