SOME TEXT

Več o online sistemu

V dobi digitalizacije, ko se vse več podjetij odloča za delo v domači pisarni je neomejen dostop na daljavo do finančne in računovodske dokumentacije oziroma potrebnih povzetkov in poročil postal še posebej pomemben.

V sklopu naših storitev vam nudimo možnost uporabe portala za stranke »E-računi«, ki omogoča takojšnjo in popolnoma oddaljeno izmenjavo dokumentov in informacij med vami in našim računovodstvom.

Prednosti

Poslovite se od stare šole računovodske programske opreme in se pripravite na prihodnost – računovodstvo v oblaku. Do svojih podatkov dostopate v realnem času preko brskalnika od koder koli na svetu.

Dosegljivost

Računovodske aplikacije v oblaku omogočajo uporabnikom po vsem svetu dostop do podatkov svojega podjetja od koder koli in kadar koli, ne da bi morali kar koli prenesti in namestiti na svoje namizje. Vse kar potrebujete je internetna povezava.

Boljša odzivnost

Organizaciji daje možnost, da se odzove na spreminjajoče se poslovne pogoje, finančni skupini pa pomaga ustvariti finančna poročila in nadzorne plošče v realnem času, hkrati pa omogoča preusmeritev pozornosti na bolj strateške pobude.

Avtomatiziranost

Z najsodobnejšo programsko opremo je poslovanje poenostavljeno. Avtomatizira naloge, kot so; Knjiženje, izdajanje računov in pošiljanje po email-u, pošiljanje opominov, izstavljanje ponavljajočih računov, povezava z banko in uvoz ter likvidacija plačil, povezava z dostavnimi in plačilnimi računi, sinhronizacija s spletno trgovino, posodobitve naročil, avtomatski uvoz prejetih računov v program in še veliko več.

Povežite svoj račun z aplikacijami platforme za e-trgovino, kot so Woocommerce, Magento, Shopify, Wix in druge, da sinhronizirate izdelke in ostanete na tekočem z naročili.

WE DEVELOP SOFTWARE FOR YOUR INDIVIDUAL NEEDS

We partner with companies of all sizes

Join 20,000 other people and get the latest updates on business, technology, and
digital to help improve your business.